Indoor Office Games

Deze indoor activiteit staat in het teken van competitie, fun en teambuilding. Dit teambuilding spel is mede in het leven geroepen door de intrede van de Werkkostenregeling (WKR) en is een mix van leuke teamspellen die in een kantine, hal, ruimte en/of op het eigen parkeerterrein plaats kunnen vinden. Uiteraard kunnen we ook naar een vergaderzaal of andere ruimte komen.

Afhankelijk van uw groepsgrootte, oppervlakte ruimte(s) en beschikbare tijd stellen we een optimaal programma samen. Uitgangspunt is dat we een even aantal teams samenstellen van circa 8 personen per team. In een roulatie programma zullen de teams tegen andere teams strijden in verschillende opdrachten. Deze opdrachten zijn bijvoorbeeld mega Jenga, mega Twister, Einstein game, tactisch touwtrekken, het creatieve bamboe spel en diverse teambuilding opdrachten waarin communicatie en leiderschap centraal staan . Het programma sluiten wij meestal gezamenlijk af met een finalespel vol met puzzels en vragen. Welk team zal uiteindelijk het snelste zijn (of de meeste punten verdiend hebben) en de titel ‘Champion of the Office Games’ krijgen?

Onze indoor office games zijn geschikt voor jong en oud en kan ook outdoor gehouden worden. Bij iedere opdracht is een andere vaardigheid nodig dus tactiek, overleg en een goede samenwerking zijn van essentieel belang! Op het einde maakt de begeleiding de winnaar bekend, ga de uitdaging aan en win!

Programma

Deze activiteit duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 2 uur. Maar u kan deze activiteit ook in bijvoorbeeld 1 uur bestellen (leuke energizers). U zorgt voor de locatie (grote ruimtes) of wij weten wel unieke locaties waar wij terecht kunnen. Wij bieden u de volgende keuzes:

 • Wij komen bij u op (kantoor)locatie; U zorgt voor grote ruimtes zoals vergaderruimte, aula, kantine ed.. Wellicht dus interessant in het kader van de Werkkostenregeling.
 • Wij komen op uw gereserveerde (externe) locatie; Wij verzorgen dan eventueel de contacten aldaar.
 • Wij verzorgen, in overleg met u, een locatie binnen onze netwerk partners. Deze zijn veelal ook voordelig in combinatie met afname van een vergaderruimte, lunch of diner.

Een voorbeeld programma is:

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant, op kantoor of andere geschikte locatie (hotel bijvoorbeeld)
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg,  teams formeren van circa 8 personen per team
 • Start office Games in de diverse ruimtes (of 1 grote ruimte)
 • Als het schikt, in 1 grote ruimte met allen het ultieme finalespel (vol met vragen en puzzels).
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw, uitvoering Nederlands of Engels

 • Office games t/m 30 personen bedraagt €900
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €30 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in Noord-Brabant**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop. **Buiten regio Brabant berekenen we extra reiskosten door variërend tussen de €150 (Randstad) en €350 (noord Nederland of België).

Duur van deze activiteit is altijd in overleg met u en kan geboekt worden voor 1 a 2 uur (prijs blijft gelijk, ook als we uitlopen naar 2,5 uur). Hoe groter de ruimte(s), hoe beter, en kunnen we meer variatie aanbieden in de teamspellen. U regelt een zaal cq. ruimtes en al het eten en drinken (mag u ook tijdens de spellen nuttigen).  Op verzoek en tegen meerprijs kunnen wij een zaal voor u organiseren, inclusief desgewenst vooraf een vergaderruimte en na afloop een borrel en/of diner. Het is daarnaast ook mogelijk, bij mooi weer, om onze office games buiten te verzorgen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?