Referenties

Onze referenties

Recensie SVZ,  heer C. Tijmense – 150 jarig bestaan Personeelsfeest Breda – 70 pax;
De activiteiten waren erg geslaagd! Iedereen was enthousiast. Team Relactive Events wist de wintergames soepel te laten verlopen,  het verliep heel relaxt. De quiz was leuk en afwisselend, met name de raadsels tussen de vragen door waren uniek en leuk. Bedankt ook voor de leuke foto’s”.

Recensie TCP Solutions, heer E. van der Weijden – Ardennen weekend Incentive – 40 pax:
“Hotel, transport, diners, activities, city tour: great organisation, we realy enjoyed this incentive. Thanks a lot”.

Recensie University of Amsterdam,  mevrouw P. Rozema – Strijp-S Creative Game English 40 pax;
“Dank je wel voor de foto’s en de filmpjes. Heel leuk om te zien! We hebben positieve reacties gekregen op de Creative Game op Strijp-S. Deelnemers vonden het leuk en ontspannend na een intensieve dag.  Het waren originele opdrachten die op de lachspieren werkten… ontspanning en even totaal wat anders en dat was precies de bedoeling van de activiteit! Veel deelnemers hadden nog een reis naar Leiden, Amsterdam e.a. voor de boeg maar bleven ‘hangen’ bij de borrel tot 18:30 uur. Borrel was ook prima verzorgd bij Cafe Allee. Dus al met al: complimenten voor de organisatie. We blikken er met plezier op terug en de foto’s en filmpjes zijn een leuke herinnering”.

Recensie K. van der Meijden (FOX) – Quiz & Feestavond groep >100 pax:
“Het was een zeer geslaagde avond en het feestje is inderdaad nog tot in de late uurtjes doorgegaan! De sfeer zat er al lekker in toen de quiz begon maar dankzij de oer Hollandse muziek werd de sfeer nog beter, deze muziek is bij de meeste collega’s op het lijf geschreven! De quiz werd erg goed ontvangen, de prijs was dan natuurlijk ook fantastisch! De quiz was leuk opgezet met goede vragen en met de FOX vragen tussendoor was het goed afgestemd op de avond. De feedback van iedereen was erg positief dus de avond is geslaagd! Hartelijk dank voor de organisatie en wie weet tot een volgende keer!”.

Recensie Jurgita Jucevičienė (AviaAM Global) – Incentive The Netherlands 20 pax:
“Once again thank you for your support and especially for an efficient assistance on Saturday. We truly were fascinated by the city and its inhabitants. Our weekend was enjoyable and cheerful. The best rating for the hotel, for the DAF museum (exceptionally for our tour gide), for the Escape room and for the dinner place – that was just great! And certainly we are satisfied with Be Relactive Events services, definitely you gained our trust and the best recommendations. The biggest success to you! And of course do not hesitate to contact me if you decide to visit Lithuania”.

Recensie J. van de Winkel (Catharina ziekenhuis) – MVO game groep 120 pax:
“Ontzettend bedankt voor jullie goede organisatie en begeleiding zaterdag en de leuke game! Het leek me op papier al heel leuk, maar iedereen was alsnog écht positief verrast. Ik heb tot nu toe alleen maar mooie reacties gehad (wat bijzonder is ;-)) en we genieten nu na van de filmpjes en foto’s. Ik denk dat veel mensen echt even een grens verlegd hebben met alle interactieve opdrachten en dat heeft zeker bijgedragen aan de teamspirit…Nogmaals dank hiervoor en wellicht tot in de toekomst! Groeten, ook namens de collega’s van Catharina ziekenhuis”.

Recensie G. Peusens (ASML) – Citygame English:
“We hebben The Hangover gisteren erg leuk gevonden. Jullie collega was tijdig ter plaatse en we hebben hem eenvoudig kunnen vinden. De speluitleg was duidelijk en de aftrap met een Jagermeister zette direct de juiste stemming. Het spel duurde ook precies lang genoeg en de vragen waarvoor veelal de telefoon en internet moest worden gebruikt gaf aanleiding om binnen lekker een biertje te kunnen drinken. Een prima combinatie van buiten en ‘binnen’ activiteiten, wat gezien de buitentemperatuur wel prettig was. Bedankt en wellicht tot een volgende boeking”.

Recensie M. Bonouvrié (Evoluon) – IJssculpturen t.b.v. internationale groep 80 pax:
“Ik heb gisteren nog even met de opdrachtgever gesproken over de workshop afgelopen woensdag. Ze gaf aan dat ze de workshop Icecarving erg leuk hebben gevonden. Ook de prijsuitreiking was erg goed geregeld en leuk gedaan! Alle deelnemers waren heel fanatiek aan het werk, dat was erg leuk om te zien. Ze waren heel positief! Tevens een perfecte activiteit na een dag binnen te hebben gezeten”.

Recensie H. Wopereis (Danone) -Grot arrangement zuid Limburg:
“Grotactiviteiten en goede catering. Wij hebben heel veel plezier gehad die dag en ook veel goede reacties van onze collega’s. Dus via deze weg heel veel dank voor jullie goede zorgen en wellicht tot een volgende keer!”

Recensie I. Wiekart (Henderson) – Minute to win it (office challenge – voertaal Engels):
“De gastvriendelijkheid, het heerlijke eten, de fijne kamers en ook de verzorgde activiteit tijdens de vergadering verdienen alleen maar lovende woorden.”

Recensie W. van der Maas (WEA) -Mountainbike tocht Katjeskelder Oosterhout:
“Alles is goed verlopen, de deelnemers waren positief! Bedankt voor de goede begeleiding.”

Recensie C. Roth (MARS / Effem) – iPad game 70 personen Eindhoven:
“Just wanted to say a big thank you for yesterday. The group seemed to really enjoy it – so that is good. It was good working with you and I will let people know all about you and the Be Relactive team.”

Recensie A. Beenen (GGz) – Expeditie Robinson 40 personen:
“De afgelopen dagen heb ik vanuit het team nog vele enthousiaste reacties mogen ontvangen. Het was mooi om te zien hoe jullie zelfs de ‘zure gezichten’ enthousiast kregen! Bedankt hiervoor.”

Recensie H. van Sprundel (Kinesis Pharma) – Segway – Solex – dinner arrangement 45 personen:
“De segway was een topper, ook anderen vonden dit ontzettend leuk en een aparte ervaring. Maar rijden met de solex was fijn om te doen, goede reacties terug ontvangen. Het avond eten was erg lekker, en er was voldoende te eten.”

Recensie Tamara & Victoria (ASML Research) – Winter arrangement 90 personen:
“Everything was good and we all enjoyed the ice games very much! It was original and fun. Thank you for great organization. Sincerely,Tamara & Victoria”

Recensie C. Ligtenberg (Achmea) – ijssculpturen 40 personen:
“Dankjewel voor de foto’s, ze zijn erg leuk geworden. Ook jullie nog bedankt voor de goede organisatie van dit evenement. Indien nodig weet ik jullie weer te vinden”

Recensie C. van Koert (Onis) – Crazy88:
“Afgelopen vrijdag hebben mijn collega’s erg gelachen om de hilarische taferelen van de Crazy 88. Het weer zat ook goed mee en jullie instructeur heeft het uitstekend gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben benieuwd naar alle foto’s en filmpjes. Vriendelijke groet, Chantal.”

Recensie I. Serdons (Catharina Ziekenhuis) – IJsspelen + IJssculpturen:
“Wij hebben als groep erg genoten van de dag bij jullie op de ijsbaan. Iedereen was het erover eens: geslaagde activiteiten! Zowel de ijsspelen als de sculpturen. Ideaal om in teamverband te doen! Merci daarvoor!”

Recensie Ralf Oppers (vereniging) – Eindhoven de Gekste PSV Stadiontour + GPS dropping:
“Nog bedankt voor de goede organisatie, we hebben een topdag gehad!”

Recensie C. Feijen (GPR.) – DAFjes + Teambuilding:
“Uitje was zeer geslaagd. Mooi weer en erg gezellig. Het eten was ook prima. Dank!”

Recensie S. Derkx (De Lage Landen) – workshop Theatersport:
“Wij hebben een ontzettend leuke avond gehad en flink gelachen en dat was de bedoeling. Ik heb erg leuke reacties gehad. Dus top avond!”

Recensie T. Bouwmans (NXP) – Quiz:
“Hartelijk dank voor de super gezellige avond. Eten was heerlijk en de rondleiding erg goed. Was goed om het weer een keer gezien te hebben. De aansluitende workshop/quiz was zeer geslaagd, heb erg veel plezier gehad. En ik niet alleen, de andere dames van NXP hebben het ook erg gezellig gehad. Nogmaals dank en tot de volgende keer!”

Recensie J. Bentink (Xelvin) – Racen:
“Iedereen heeft tijdens de BMW race op circuitpark Zolder een leuke middag gehad! Bedankt.”

Recensie I. Peeters (Thermae2000) – Dropping:
“We hebben genoten van de legertruck dropping in zuid Limburg. Het uitje was prima bevallen en we hadden mooi weer. Het enige wat ons wat tegenviel is dat we zelf moesten BBQen, waardoor 1 persoon niet rustig kon eten. Dit was weliswaar door Be Relactive Events gecommuniceerd.”

Recensie M. Romanillos (Adversitement Group) – Personeelsfeest:
“Be Relactive heeft ons geholpen bij het organiseren van ons jaarlijkse personeelsfeest. Een feest met een krap budget, veel eisen, en vooral een hoge lat! Deze lat hebben ze niet alleen weten te handhaven, ze hebben hem ook overtroffen. Het was een geweldige avond, zonder zorgen. In de samenwerking was met name de nauwkeurigheid bijzonder prettig. Ik werd continu op de hoogte gehouden van de stand van zaken, ik wist altijd waar ik aan toe was, wat ik moest doen, en wat de status van de voortgang was. Vanwege hun brede netwerk, was er veel ruimte in creativiteit in de voorstellen. Ik ben erg tevreden en Be Relactive Events zeker aanraden! Top Qualities: Great Results, On Time, Creative.”

Recensie P. Bolscher (Carnavalsvereniging Bornerbroek) – Solex:
“Bedankt voor de foto’s, heel leuk! Ik kan namens iedereen zeggen dat de Solex-tocht echt geslaagd was! We hebben ons erg vermaakt; de tocht ging langs leuke en mooie plekken, de Solexen waren goed om mee te rijden, de begeleiding was professioneel en informeel tegelijk en dat leidde tot een hele gezellige sfeer gedurende de hele tocht. Het was ook erg handig dat we midden in het centrum konden opstappen, zodat we daarna gelijk naar de terrassen op de Markt konden. Ik zou deze activiteit zeker aanraden aan bekenden als zij in Eindhoven op een gezellige manier veel van de stad en daarbuiten zouden willen zien, en dat tegelijkertijd niet eens zoveel tijd van je dag in beslag hoeft te nemen. Bedankt voor alles!”

Recensie C. Moed (Delta Pro Lighting) –  Arrangement:
“Voor ons 25 jarig bestaan wilden wij een kort weekend erop uit. De wens was een actief, leerzaam en ontspannend weekend. Hiervoor hebben we Be Relactive Events ingeschakeld en dat is een goede keuze gebleken. Samen met ons is een programma opgesteld voor weekend in Valkenburg. We zijn onder andere in de catacomben geweest. Een absolute aanrader voor iedereen die op een leuke manier aan teambuilding wil werken! Voor de overnachting hebben we gekozen voor het verblijf in een huis ipv een hotel. Be Relactive heeft een verrassende accommodatie voor ons geregeld, waar we een zeer aangenaam en goed verzorgd verblijf hebben gehad. Al met al hebben we een prachtig weekend gehad en zullen we voor een volgend evenement zeker weer Be Relactive Events inschakelen.”

Recensie G. van Buren (BJ Brabant) – Arrangement:
“Het was een geslaagde dagarrangement en het sloot allemaal goed op elkaar aan. Ben dus tevreden want het was erg leuk. Het uitje was prima georganiseerd. Snelle reacties, persoonlijke benadering, snelle afhandeling want het was kort dag. M.b.t. de uitvoering was het wat ik verwacht had en het verliep allemaal soepel. Over de BBQ ben ik ook zeer tevreden. Goede bediening. BBQ sloot naadloos aan op de activiteit, eten was goed, goede sfeer. Helemaal goed”.

Recensie K. Ruijs (Navteq) – Workshops:
“Het afdelingsuitje is uitstekend bevallen, we hebben ons prima vermaakt. Bedankt voor het organiseren!”

Recensie P. de Kort (Attero) – Expeditie De Kempen ‘The Challenge‘:
“Wij hebben erg genoten van deze middag (en dan spreek ik namens ons allen). De service en kwaliteit waren prima en de bbq heerlijk. Wij bedanken jullie voor de gezellige middag.”

Recensie E. Cheffi (Falkplan-Andes Holding) – workshop Curling:
“Hebben veel plezier gehad en het was een zeer leuke ervaring. Op het moment dat je er een beetje in komt, is de tijd helaas om. Ik had de verkeerde schoenen uitgekozen, in mijn beleving schoenen met een goed profiel (om niet uit te glijden), hoewel het toch goed in de informatie vermeld stond. Al met al voor herhaling vatbaar!”

Recensie K. Van Acoleyen (Ferrari rit voor vriend):
“Super, hij heeft er heel hard van genoten en het was zeker voor herhaling vatbaar, waarvoor dank!”

Recensie S. – Burlesque vrijgezellengroep:
“Wij vonden het een heel leuke workshop! Charlotte was erg enthousiast en pakte het leuk aan. Knap hoe ze met zo’n grote groep toch in 2 uur ergens komt. Ook de mannen werden er leuk bij betrokken en deden daardoor ook echt mee, wat ze aanvankelijk geloof ik niet echt van plan waren. Verder was alles ook goed geregeld, de drankjes en de ruimte. Is ons zeker goed bevallen (!!) en ik zal deze workshop dan ook aanraden bij anderen.”

Recensie J. van de Moosdijk – Tandemsprongen:
“Ze hebben zondag een fantastische dag gehad! Ze zouden eigenlijk om 17.00 uur springen maar aangezien wij er een dagje Zeeland van wilde maken en om 12.30 uur gewoon even gingen kijken waar het precies was konden ze gelijk om 13.00 uur springen. Er was namelijk iemand niet op komen dagen dus dat kwam perfect uit voor ons. Op het moment dat ze de pakken aan trokken ging zelfs de zon schijnen dus het kon niet beter. Het springen zelf vonden ze ook echt geweldig dus het zal niet bij deze ene keer blijven. Ik kon gelukkig daar nog regelen dat er nog een dvd opname gemaakt kon worden , dus ze hebben beide een mooie herinnering mee naar huis gekregen. Kortom een super dag! Wij willen jullie dan ook erg bedanken dat jullie dit erg snel voor ons hebben kunnen regelen , en wie weet tot de volgende keer!”

Recensie J. Scheffer (Spirotech) – Dropping:
“Bedankt voor de leuke avond. Het personeel vond de GPS dropping Eindhoven met Segway en het naborrelen allemaal heel leuk. Wie weet tot de volgende keer!”.

Recensie A. Veltman – workshop Burlesque:
“We hebben echt ontzettend genoten! Wat een leuk team, en wat een top danseressen! Zeker de moeite waard voor andere groepen dit eens te gaan doen. Dank jullie wel voor het regelen. Groetjes Aukje en natuurlijk van alle andere dames!”

En vele andere MKB-en, verenigingen, familiegroepen en vrijgezellengroepen….