Walking and Dining

Walking and Dining Utrecht is een georganiseerde tocht waarbij de groep gaat wandelen door de binnenstad van Utrecht. Onderweg zal de groep genieten van diverse heerlijke hapjes en bijpassende drankjes op verschillende restaurant/cafélocaties.

Jullie zullen worden ontvangen op een locatie in Utrecht, dit zou op eigen verblijf (hotel) kunnen zijn of in een restaurant in het centrum. Bij ontvangst wordt er kennis gemaakt met de begeleiders (gidsen) en zij zullen gedurende 3.5 uur met jullie meegaan tijdens een mooie tocht door Utrecht. Er zullen diverse highlights afgelopen worden (natuurlijk kunnen we de tour ook beperken tot het centrum). Eenmaal bij een highlight aangekomen zal de gids uitleg geven over de locatie, waarna de groep vragen kan stellen. Uiteraard is de tour een kennismaking met de verschillende horeca gelegenheden, dus jullie zullen tijdens de tour op 3 fantastische restaurant locaties genieten van een gerecht met een drankje. De tocht zelf zal 1.5 tot 2 uur duren (eten niet meegerekend) dus er is nog voldoende tijd om te genieten van de lekkere hapjes!

Ben je dus op zoek naar een leuke activiteit als invulling van je netwerk event, personeelsfeest of bedrijfsuitje? Dan is deze activiteit mogelijk de beste keuze!

Willen jullie meer hapjes proeven dan 3 gerechten, en willen jullie graag meer locaties bezoeken? Dan is er de mogelijkheid om meer gangen toe te voegen. Wij werken samen met diverse horeca locaties, waarbij het principe ”wie het eerst komt eerst maalt” gehanteerd wordt. Daarom weten we meestal pas na de boeking welke restaurants definitief geboekt zijn.

Liever een grotere afstand overbruggen. Dan is wellicht Cycling and Dining iets voor u!

 

Landelijk programma

Duur van de activiteit is ongeveer 3.5 uur

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • 17.00 Ontvangst bij uw verblijf of op een andere locatie in Den Bosch
 • Kennismaking begeleiders
 • Start Walking and Dining
 • 17.45 Eerste gang, voorgerecht met glas wijn (of* anders)
 • 18.15 Vervolg tour
 • 18.45 Tweede gang (formaat voorgerecht of hoofdgerecht) met glas wijn*
 • 19.30 Vervolg tour
 • 20.00 Afscheid nemen van de gids, derde gang (formaat voorgerecht met een glas wijn* Of een nagerecht)
 • Eind van Walking and Dining tour

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief btw, uitvoering Nederlands of Engels

 • De vaste prijs t/m 30 deelnemers kost u €2250
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €75 per persoon

Deze prijs is inclusief onze gids(en), (pre)organisatie, en drie restaurants in ons duurzame en kwalitatief hoogwaardig netwerk. Bij elk restaurant ontvangt u een gerecht met één drankje. Overige drankjes uit eigen portemonnee. Afhankelijk van de datum, tijdstip en groepsgrootte gaan wij informeren welke restaurants beschikbaar zijn. Op sommige (drukke) avonden, mede afhankelijk van de grootte van uw groep, moeten wij uitwijken naar andere restaurants. Hiervoor kan een meerprijs gelden en zullen wij u te allen tijde voorleggen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 30 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €15 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit (tour). Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit (tour). Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €25 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Bezoek museum: bezoek met ons een museum.  Wij regelen de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €15 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €25 p.p. extra.

 

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?