Expeditie Robinson

Wie kent het niet van televisie? Diverse deelnemers die op eilanden in teams verdeeld worden en meerdere proeven moeten doen. Het doel: winnaar van Expeditie Robinson worden. Wij hebben een speciaal recreatief teamprogramma ontwikkeld voor jong en oud waar veel variatie en fun in zit. Expeditie Robinson is absoluut onze topper in de teambuilding en meest verkocht. Dat blijkt ook uit de vele mooie recensies die wij hebben mogen ontvangen van onder ander Nike, ING, Philip Morris, ASML, Philips, Adidas en diverse gemeente en ministerie. Zij jullie er ook klaar voor!?

De benodigdheden voor dit teamuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking. Na het maken van je unieke teamvlag barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen in diverse opdrachten. Wil je de Robinson van de dag worden, dan is het niet alleen van belang dat je goed presteert, maar dus ook goed samenwerkt. Ons programma bestaat uit opdrachten die geschikt zijn voor iedereen (zo moeten er leiders, sportievelingen en slimmeriken opstaan). Naast de teamvlag verzorgen we onder andere een balkenspel, precisiespel, creatief spel en ons populair en hilarisch tactisch touwtrekken spel. Het team bepaalt zelf welke teamleden het beste zijn in te zetten in de verschillende opdrachten. Uiteraard sluiten we af met een leuke prijsuitreiking, welk team is de Robinson van de dag!

Programma

De activiteit duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 2 tot 2,5 uur. U zorgt voor de locatie of wij weten in vrijwel alle grote steden wel unieke locaties waar wij terecht kunnen. Wij bieden u de volgende keuzes:

 • Wij komen bij u op (kantoor)locatie; U zorgt voor een openbaar terrein (grasveld of stuk in een bosgebied) of grote ruimte indoor. Wellicht ook interessant in het kader van de Werkkostenregeling.
 • Wij komen op uw gereserveerde (externe) locatie; Wij verzorgen dan eventueel de contacten aldaar.
 • Wij verzorgen, in overleg met u, een locatie binnen onze netwerk partners. Deze zijn veelal ook voordelig in combinatie met afname van een lunch of diner.

Een voorbeeld programma is:

 • Optie: Ontvangst bij een gezellig café/restaurant (met lunch eventueel)
 • Uitleg Expeditie Robinson, teams formeren
 • Start spel met eerst vlag maken, teambuilding opdrachten en daarna de finale (afhankelijk van groepsgrootte en beschikbare tijden passen we het programma aan)
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen en daarn buffet, diner of barbecue

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

 • Expeditie Robinson t/m 30 personen bedraagt €900
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €30 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in Noord-Brabant**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

**Buiten regio Brabant berekenen we extra reiskosten door variërend tussen de €150 (Randstad) en €350 (noord Nederland of België).

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?