Relactive Events is uw partner in de beste Meetings en Bedrijfsuitjes; Organisator fun sinds 2010.

Steden waar wij onder meer actief zijn:

Amsterdam l Den Haag l Rotterdam l Utrecht l Eindhoven l Maastricht l Geleen l Breda l Tilburg l Arnhem l Nijmegen l Den Bosch l Zandvoort l Haarlem l Vlissingen l Groningen l Apeldoorn l Delft l Valkenburg l Zwolle l Antwerpen l Ardennen l Gent l Brussel l Barcelona l Madrid l Flachau l Wenen l München l Berlijn l Parijs l Rome l Oslo l Praag l Boekarest l Londen and more !!

QMandS B.V.

QMandS is onze moederorganisatie voor de beste Meetings en Bedrijfsuitjes zowel lokaal, landelijk als internationaal. Tesamen bieden wij de beste maatwerk oplossingen voor elk personeels- of teamuitje, en met onze Enneagram-coaching bieden wij organisaties aanvullende verdieping en teamtraining door passende oplossingen te bieden om de communicatie, samenwerking en processen te verbeteren. Wij werken dagelijks aan steeds nieuwe en innovatieve uitjes waarmee we onze klanten een onvergetelijke dag willen bezorgen. We brengen mensen samen, laten ze nieuwe ervaringen opdoen en we gaan (als het weer het toe laat) graag naar buiten om lekker recreatief of actief bezig te zijn. Dit is hoe we onze dagen het liefst vullen en dat willen we graag nog jaren blijven doen. Naast Relactive Events beheert QMandS meerdere merken, doelgroep en marktgericht en zijn onder andere Be Xventure Events, Be Fun Events, Teamuitje Den Bosch, Meetings Incentives Eindhoven en Duurzaam Bedrijfsuitje. Voor meer informatie, onze visie, missie en kernwaarden check de website van QMandS.

Erkend Leerbedrijf en Stageplaatsen

Wij zijn erkend leerbedrijf onder Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en bieden studenten aan het MBO en HBO stageplekken aan in de creatieve industrie. Opleidingsrichtingen kunnen (online) marketing, (online) communicatie, ondernemen, evenementen, hospitality en travel zijn. De creatieve industrie is een van de belangrijkste sectoren van Nederland. Daarom is het van belang om deze industrie te laten groeien en bloeien. Hoe doe je dat? Door optimaal gebruik te maken van de mensen die werkzaam zijn in deze branche en hen te helpen met hun ontwikkeling. Enerzijds in de vorm van individuele groei door ze te ondersteunen bij hun ontwikkeling van kennis en vaardigheden, anderzijds door collectieve ontwikkeling van de branche. Voor actuele stageplaatsen check de website van qmands.nl of ga naar stagemarkt.nl Open stage sollicitatie kan altijd en wordt op prijs gesteld.

Destination Management Company (Pakketreizen)

Interesse in een incentive buitenlands reis met je collega’s? Maar u weet niet goed hoe dit aan te pakken en waar naar toe? Kijk op onze website van Meetings Incentives Eindhoven! Wij zijn aangesloten bij STO Garant. In geval het arrangement dat aan u wordt aangeboden onder een pakketreis regeling valt en dus onder de wettelijk verplichte garantieregeling (voor financieel onvermogen) valt, is de STO garant van toepassing.  Op de website www.richtlijnpakketreizen.nl vindt u welke boekingen onder de Richtlijn Pakketreizen onder de definitie “pakketreizen” vallen. Ook de website van de toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) geeft hier informatie over. U kunt dus veilig bij ons boeken!

De 10 zekerheden van Relactive Events

  1. Ervaren: wij zijn sinds 2010 in de Nederlandse en internationale evenementen markt actief. Relactive Events is begonnen met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Eindhoven en heeft zijn activiteiten inmiddels uitgebreid naar vele andere steden in Nederland. Wij zijn in de winter bijvoorbeeld op ruim 15 ijsbanen en sneeuwbanen te vinden en in de zomer in  vele badplaatsen en recreatiegebieden in het land.
  2. Breed aanbod: wij hebben een uniek en onderscheidend aanbod, voor elk budget, seizoen en doelgroep. Of het nu om 5, 50 of meer dan 500 gasten gaat, wij organiseren uw event. Zie bijvoorbeeld onze winteruitjes Fun Curling en ijsspelen, onze tochten door de stad of ons teamuitje Ken je Collega waarin training van uw personeel gecombineerd wordt met fun activiteiten.
  3. Maatwerk: wij streven naar een optimale invulling van uw event en geven een passend advies bij uw budget en wensen. Wij hebben korte activiteiten van een uur tot activiteiten die meerdere dagen in beslag nemen. Ook bieden wij adviezen aangaande locaties, transport, vergader- en/of cateringwensen. Ook denken wij mee in het kader van de WKR, verzekeringen, annuleringen en alles wat bij een event komt kijken.
  4. Slecht weer garantie: bij ons heeft u slecht-weer-garantie. Boekt u een buitenactiviteit en zijn de voorspellingen slecht? In overleg bieden wij u een vervangende binnenactiviteit, zodat uw event niet letterlijk in het water valt.
  5. Full service: wij hebben veel producten in eigen huis en organiseren en voeren uw event van A-Z uit. Ons kantoor, personeel, gidsen, trainers en instructeurs staan 24/7 voor u klaar en we werken samen met betrouwbare en uitstekende partners.
  6. Betrouwbaar en veilig: al vele bedrijven en groepen zijn u voorgegaan, zoals u kunt zien aan de vele referenties hierboven. Bij onze activiteiten staat veiligheid centraal: ons personeel wordt jaarlijks intern opgeleid en is in het bezit van een BHV/EHBO diploma. Al onze reisgelden in het kader van de wet pakketreizen worden gewaarborgd via STO Garant.
  7. Transparant: Wij bieden onze producten en faciliteiten aan tegen transparante prijzen. U krijgt een offerte op maat en u kunt kiezen voor één aanspreekpunt en één factuuradres.
  8. Duurzaam en sociaal:  wij hebben ook aanbod onder ons groene label Duurzaam Bedrijfsuitje, voorzien van een duurzaam keurmerk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en MVO Nederland partner. Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen zoals Alpe d’Huzes, KWF, Natuur Monumenten, Kankerbestrijding en het WNF.
  9. Vernieuwend: we blijven ons aanbod aan teambuilding, bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsfeesten continu vernieuwen.
  10. International: And of course we will help you in English. We know how to provide the best experience and our guides are the best in the event business. Check also Meetings Incentives Eindhoven